ItemShop Boss Hívó Tekercsek

A Mt2Mester Wiki wikiből
Kép
Név
Ár
Információ
Minotaurusz Király idéző tekercs.jpg Minotaurusz Király idéző tekercs 1400 SÉ/db Ez a tárgy magidéz egy Minotaurusz Királyt! Vigyázz ha pvp védett területen idézed meg a szörnyet akkor nem jelenik meg de a tekercs elvész.
Pók Király idéző tekercs.jpg Pók Király idéző tekercs 1300 SÉ/db Ez a tárgy megidéz egy Pók Királyt! Vigyázz ha pvp védett területen idézed meg a szörnyet akkor nem jelenik meg de a tekercs elvész.
Kaszás Isten idéző tekercs.jpg Kaszás Isten idéző tekercs 1300 SÉ/db Ez a tárgy megidéz egy Kaszás Istent! Vigyázz ha pvp védett területen idézed meg a szörnyet akkor nem jelenik meg de a tekercs elvész.
Kaszás idéző tekercs.jpg Kaszás idéző tekercs 450 SÉ/db Ez a tárgy megidéz egy kaszást! Vigyázz ha pvp védett területen idézed meg a szörnyet akkor nem jelenik meg de a tekercs elvész.
Boss hivó.jpg Láng Király Hívó Tekercs 250 SÉ/db Egy tekercs, ami egy Láng Királyt idéz meg!
Tanaka idéző tekercs.jpg Tanaka idéző tekercs 100 SÉ/db Tanaka idéző tekercs. Ez a tárgy megidéz egy Tanakát! Vigyázz ha pvp védett területen idézed meg a szörnyet akkor nem jelenik meg de a tekercs elvész.


Vissza
Személyes eszközök