ItemShop Rúnaköves küldetés

A Mt2Mester Wiki wikiből
Kép
Név
Ár
Információ
Kutató elixíre.png Kutató Elixíre 750 SÉ/db Ezzel a tárggyal 100%-os eséllyel fogadja el a SárkányIsten Pap a rúnakövet!
Sárkány tekercs.png Sárkány Tekercs 700 SÉ/db Ezt a tárgyat, ha a rúnakővel együtt adod le, akkor rögtön lehűti a rúnatáblát, és nem kell megvárni az 1 napot!
Sötét lila.png Sötét Lila Rúnakő 500 SÉ/db Mágikus erejű kő, melyet a Sárkányisten papnak és a sárkányisten kutatónak tudsz leadni.
Sötét kék.png Sötét Kék Rúnakő 500 SÉ/db Mágikus erejű kő, melyet a Sárkányisten papnak és a sárkányisten kutatónak tudsz leadni.
Sárgás lila.png Sárgás Lila Rúnakő 500 SÉ/db Mágikus erejű kő, melyet a Sárkányisten papnak és a sárkányisten kutatónak tudsz leadni.
Sárgás kék.png Sárgás Kék Rúnakő 500 SÉ/db Mágikus erejű kő, melyet a Sárkányisten papnak és a sárkányisten kutatónak tudsz leadni.
Óceán kék.png Óceán Kék Rúnakő 500 SÉ/db Mágikus erejű kő, melyet a Sárkányisten papnak és a sárkányisten kutatónak tudsz leadni.
Neon zöld.png Neon Zöld Rúnakő 500 SÉ/db Mágikus erejű kő, melyet a Sárkányisten papnak és a sárkányisten kutatónak tudsz leadni.
Narancs kék.png Narancs Kék Rúnakő 500 SÉ/db Mágikus erejű kő, melyet a Sárkányisten papnak és a sárkányisten kutatónak tudsz leadni.
Nap kő.png Nap Kő Rúnakő 500 SÉ/db Mágikus erejű kő, melyet a Sárkányisten papnak és a sárkányisten kutatónak tudsz leadni.
Moha kő.png Moha Kő Rúnakő 500 SÉ/db Mágikus erejű kő, melyet a Sárkányisten papnak és a sárkányisten kutatónak tudsz leadni.
Lila sárga.png Lila Sárga Rúnakő 500 SÉ/db Mágikus erejű kő, melyet a Sárkányisten papnak és a sárkányisten kutatónak tudsz leadni.
Kék erő.png Kék Erő Rúnakő 500 SÉ/db Mágikus erejű kő, melyet a Sárkányisten papnak és a sárkányisten kutatónak tudsz leadni.
Föld barna.png Föld Barna Rúnakő 500 SÉ/db Mágikus erejű kő, melyet a Sárkányisten papnak és a sárkányisten kutatónak tudsz leadni.
Ezüst rúnakő.png Ezüst Rúnakő 500 SÉ/db Mágikus erejű kő, melyet a Sárkányisten papnak és a sárkányisten kutatónak tudsz leadni.
Élénk lila.png Élénk Lila Rúnakő 500 SÉ/db Mágikus erejű kő, melyet a Sárkányisten papnak és a sárkányisten kutatónak tudsz leadni.

Vissza

Személyes eszközök