ItemShop Speciális Tárgyak

A Mt2Mester Wiki wikiből
Kép
Név
Ár
Információ
EXP gyűrű event.jpg EXP gyűrű (15 nap) 1500 SÉ A tapasztalat gyűjtést megemeli 15 napon keresztül 50%-kal. MŰKÖDÉSÉHEZ KI KELL LÉPNI ÉS ÚJRA BE! A BAL FELSŐ SAROKBAN JELENIK MEG A HATÁSA!
Dupla Yangdobás event.jpg Dupla Yangdobás (15 nap) 1500 SÉ Megduplázza a szerzett yang mennyiséget 15 napig. MŰKÖDÉSÉHEZ KI KELL LÉPNI ÉS ÚJRA BE! A BAL FELSŐ SAROKBAN JELENIK MEG A HATÁSA!
Tolvaj Kesztyű event.jpg Tolvaj Kesztyű (15 nap) 1300 SÉ Megduplázza esélyed 15 napon keresztül tárgyak zsákmányolására.MŰKÖDÉSÉHEZ KI KELL LÉPNI ÉS ÚJRA BE! A BAL FELSŐ SAROKBAN JELENIK MEG A HATÁSA!
Yangszedő event.jpg Yangszedő (15 nap) 1300 SÉ Egy kéz, ami 15 napon keresztül Yangot automatikusan felvesz. MŰKÖDÉSÉHEZ KI KELL LÉPNI ÉS ÚJRA BE! A BAL FELSŐ SAROKBAN JELENIK MEG A HATÁSA!
Nagyobb Raktár event.jpg Nagyobb Raktár (15 nap) 1000 SÉ Raktárad 15 napon keresztül két teremmel bővül. MŰKÖDÉSÉHEZ KI KELL LÉPNI ÉS ÚJRA BE! A BAL FELSŐ SAROKBAN JELENIK MEG A HATÁSA!
Halkapás növelése event.jpg Halkapás növelése (15 nap) 800 SÉ Megduplázza a fogott hal mennyiséget 15 napig! MŰKÖDÉSÉHEZ KI KELL LÉPNI ÉS ÚJRA BE! A BAL FELSŐ SAROKBAN JELENIK MEG A HATÁSA!
Szerelem Toll event.jpg Szerelem Toll (15 nap) 800 SÉ Ha rendelkezésre áll a szerelmesek tolla, akkor egy pár szerelmi pontjainak számát 15 napra dupla gyorsasággal növeli. MŰKÖDÉSÉHEZ KIKELL LÉPNI ÉS ÚJRA BE! A BAL FELSŐ SAROKBAN JELENIK MEG A HATÁSA!

Vissza

Személyes eszközök