Item Shop Megülhető állatok

A Mt2Mester Wiki wikiből
Kép
Név
Ár
Információ
Raptor hívó item.png Raptor Hívó Jogar 15500 SÉ/db Aki ezt a tárgyat és állatot birtokolja, az 10%-al nagyobbat sebez a szörnyekre, amíg a jogar a birtokában van! Ez a jogar örökös, nincs lejárati ideje! NEM LEHET VELE KERESKEDNI!
Dromedár hívó item.png Dromedár Hívó 15500 SÉ/db Megidéz egy ormótlan Dromedárt! A gazdájának 12% szörny elleni erőt biztosít! NEM LEHET VELE KERESKEDNI!
Barna griff item.png Barna Griff Hívó 15500 SÉ/db Barna Griff Hívó. E tárgy segítségével megidézheted a legendás.Barna Griff madarat, amely a Császárság őskorában. A legendás Griff lovagok megülhető Griffei voltak! 11% szörny elleni erőt ad és meglovagolhatsz vele egy griff madarat! NEM LEHET VELE KERESKEDNI!
Csíkos sziklapárduc item.png Csíkos Sziklapárduc Hívó 15500 SÉ/db Ezzel a tárggyal megidézhetsz egy zöld Csíkos Sziklapárducot amely amellett, hogy dekoratív, még +14% szörny elleni erőt is ad! NEM LEHET VELE KERESKEDNI!
Rózsaszín sziklapárduc item.png Rózsaszín Sziklapárduc Hívó 15500 SÉ/db Ezzel a tárggyal megidézhetsz egy Rózsaszín Sziklapárducot amely a sámán lányok kedvenc hátasa! +14% szörny elleni erőt is ad! NEM LEHET VELE KERESKEDNI!
Sziklapárduc item.png Sziklapárduc Hívó 8000 SÉ/db Szikla Párduc Hívó. E tárgy segítségével megidézheted a legendás Szikla Párducot! Ez az állat eddig csak az Utazó Mágusnál volt elérhető! NEM LEHET VELE KERESKEDNI!
Pokol ló hívó item.png Pokol Ló Hívó. 5000 SÉ/db Pokol Ló Hívó. LEHET VELE KERESKEDNI!
Unikornis hívó item.png Unikornis Hívó. 5000 SÉ/db Unikornis Hívó. LEHET VELE KERESKEDNI!

Vissza

Személyes eszközök