Kezdő lépések

A Mt2Mester Wiki wikiből

INFORMÁCIÓ

Először is le kell töltened a Játék Kliensét és a Net Framework-öt az oldalról. A Net Frameworkot itt éred el: [Innen] A klienst pedig itt: [Innen] Mindkettőt fel kell telepíteni. Az Mt2Mester klienst célszerű a C: meghajtóra a gyökérbe egy Mt2Mester mappába tenni, nem az asztalra és nem máshová. A játék ugyanis nem indul ha a mappa neve vagy elérési útvonala ékezeteket tartalmaz. (éáőüöóűú) Ezek után az mt2mester.exe-re kattintva már kezdődhet is a kaland. Miután elindul a játék, add meg a regisztrációkor választott felhasználóneved illetve jelszavad. A belépésnél felkínál a játék 4 választható karaktert, mindegyikből mindkét nemet és két alap külsőt választhatsz. A kiválasztott karakterednek adj egy olyan nevet ami még nincs a játékban(kis és nagybetűk számítanak). Miután ezek megtörténtek, lépj be a játékba. A továbbiakban maga a játék tájékoztat mindenről.

A regisztrációról bővebben:

A https://mt2mester.hu a hivatalos honlapunk! Csak innen kezdeményezz regisztrációt úgy, hogy az üdvözlő videónk jobb oldalán található -Regisztálj most- menüpontra kattintasz! Onnan átirányít egy másik oldalra ahol meg kell adnod a regisztrációhoz szükséges adatokat.

  • Felhasználó név: Nem a karaktered neve, hanem az accountod neve ami sehol nem fog szerepelni, viszont a belépéshez szükség lesz rá! A később létrehozott játékos karaktered neve semmilyen formában ne utaljon a felhasználónevedre!
  • Jelszó: Egy általad választott 6-15 betűből álló jelszó.
  • Jelszó újra:
  • Teljes név: A valódi neved add meg mert a későbbiekben szükség lehet rá!
  • E-mail cím: Lehetőleg olyan email szolgáltatót válassz, amelyik inaktivitás miatt nem szünteti meg az email fiókodat, ezzel elkerülve a későbbi ezzel kapcsolatos problémákat.
  • Szerver: Itt választhatod ki hogy melyik szerveren szeretnél játszani!

Kérjük pontos adatokat adj meg a későbbi esetleges email cím csere, egyéb változtatás, problémák elkerülése miatt. Ha ezekkel készen vagy pipáld ki az Elfogadom a feltételeket menüpontot, miután elolvastad :) Ha problémád adódik, arra nem hivatkozhatsz, hogy nem olvastad el, csak kipipáltad, ez mindenkinek a saját felelőssége, hogy elolvassa, és tisztában legyen az ott leírtakkal.

A játékba kerüléshez be kell lépned indítás után arra a szerverre, amelyikre regisztráltad magad! Láthatsz a szerverek felsorolása mellett CH-k felsorolását is! Ezeket úgynevezett Channel-ek azaz csatornák, így egy szerveren több párhuzamos csatorna is tud működni! Általában a CH1-en vannak a legtöbben!

Ezt követően a birodalomválasztó részbe kerülsz! 3 lehetőség közül választhatsz Jinno, Chunjo és Shinsoo. Mivel még nincsen Karaktered, nos, akkor készítsd el! Lehetsz férfi, vagy női karakterrel, és a 4 kaszt közül (Harcos, Sámán, Ninja, Sura) kiválasztod a neked megfelelőt, amihez szintén egy egyedi nevet kell kitalálnod! Ez az amit látni fog a többi játékos is!

Az új karaktered 1. szintű lesz megalkotása után!

Vissza

Személyes eszközök