Minotaurusz run

A Mt2Mester Wiki wikiből

ŐRÜLT MINOTAURUSZ KIRÁLY RUN

Belépés 116-os szinttől 3-8 fős csoportokban. Belépő: Kék királyi pecsét (Item Shopban megvásárolható item - 250 SÉ - és lehet vele kereskedni). Beléptető NPC: SárkányIsten Shop (Minotaurusz barlangban). A run ideje: maximum 45 perc. Mivel számos szörny megjelenik a run során, így nincs egy konkrét erő a run mobjai ellen, tehát többféle erő is hasznos a pályán (pl. szörnyek elleni, ördög elleni, nem halottak elleni stb.)
Maga a run a Wu Zhein runhoz hasonló szerkezetű, több feladatból áll.

  • Első feladatként Arany békákat kell majd elpusztítanotok,
    amelyek Drágakő darabot dobnak. Ezek a kövek egy-egy betűt tartalmaznak, amit a megfelelő oszlopra kell ráhúznotok. Ha mind az 5 oszlopot eltüntettétek,
    jöhet a következő szint!
  • Második feladatként két meteorkő jelenik meg, egy kék és egy piros. Az egyik a páros, a másik a páratlan számokat jelöli. Azt a meteort kell megölnötök, amelyik megfelel az éppen kigondolt számnak. Ha ezt 3x sikeresen megteszitek, tovább léphettek a következő szintre.
  • Ezt követően különböző szörnyek tűnnek fel, melyek Idézőket dobálnak. Ezeket az a Minotaurusz szoborra kell ráhúznotok, hogy tovább juthassatok!
  • Legvégül megjelenik a Minotaurusz Király a kísérőivel együtt (ez a Minotaurusz király nem egyezik meg azzal a Boss-szal, amelynél sima Királyi Pecsét kell a belépéshez), akiket ha sikeresen legyőztök, a csoport minden tagja 1-1 lélekponttal gazdagodik, amelyek beválthatóak az Utazó mágusnál a Minotaurusz szett tárgyaira (az itt megszerezett lélekpontok nem azonosak a Wu Zhein runon kapott pontokkal!). A felszerelések Zafírral fejleszthetőek, a WZ run Rubinjához hasonlóan.

Vissza

Személyes eszközök