Mozgási sebesség

A Mt2Mester Wiki wikiből

Tartalomjegyzék

Mozgási sebesség

A mozgási sebesség alapértéke 100. Ez a szám különböző dolgok hatására mindkét irányba változhat.

Ami növelheti

Képesség: Gyorsaság (villámsámán képesség, max +44), Pehelykönnyű lépések (íjászninja képesség, max +75), Harci mámor (testiharcos képesség, max +25), Gyorsulás nevű céh képesség (max +30) Italok: Lila italok (Kis +10, Közepes +20, Nagy +40), Barackvirág lé (+15) Felszerelési tárgyak: Cipők alaptulajdonsága a szintjükkel együtt növekvő mozgási sebesség. Bónuszként fülbevalókban lehetséges (+2, +4, +6, +10, +20) Küldetések: A biológus kutatása 1 (+10 végleges), A biológus kutatása 5. (+11 végleges) Egyéb: Grillezett Ponty (+20), tárgyboltos Sebesség ital (+60) és Szél cipő (+30) Lovon ülve a mozgási sebesség megnövekszik, de ezt a fajta változást a karakterlap nem mutatja

Amitől csökken

Lassulás (-30), Pajzsok, Vértek (kivéve nullás szintűek), Erős test képesség. Zászlós waron akinél a zászló van jelentősen lelassul.

Egyéb

Az értéke lehet negatív is, de ilyenkor is előrefelé halad a karakter [1]. A limit 200, még ha a karakterlap szerint több is a mozgási sebesség, akkor sem halad valójában gyorsabban 200-nál.

Személyes eszközök