Naga run

A Mt2Mester Wiki wikiből

NAGA RUN

Naga run.png

Belépési szint minimum 180, teljesítésére 60 perc van!
Belépés a Naga királynő palotájában, a beléptető NPC Sucuriju, csoport megkötés nincs, ha bírod, mehetsz egyedül is!
Belépő: Mágikus pikkely Mágikus pikkely.jpg (Item Shopban megvásárolható - 280 SÉ - lehet vele kereskedni).

  • Első szint: Ugyanazok a mobok találhatóak, mint a palotában, és egy Kígyótotem. Amint valaki szétverte a totemet, a szinten található összes játékos a következő szintre kerül. A totem respawn ideje 10 perc.
  • Második szint: Itt már agresszív mobok vannak, a feladat az, hogy az összes mobot le kell ölni, kivétel ez alól a Mágikus kígyópapnő, akit utoljára kell megölni. Ha előbb ölik meg, akkor több lesz belőle, és nem lehet továbbmenni. Ha a Mágikus Kígyópapnőt a többi mob megölése után öljük meg akkor a következő szintre teleportálja a terembe található játékosokat.
  • Harmadik szint: Ha megölitek a Minó király szellemét, Aragonuriai Iradel felszabadult lelke megjelenik. Ő enged tovább a következő szintre, de előtte mindenki rákattinthat egy ajándék smaragdért Smaragd.jpg. Ezt az ajándék smaragdot úgy kaphatjátok meg, hogy Iradel feltesz egy kérdést:

"Tudod-e kalandor, hogy téged melyik védőszent jutalmaz utadon?"

-Faarthun, a Vörös erdő ősi védőszentje
-Sillah, a Yongbi sivatag védőszentje
-Zolan, a Kazamaták védőszentje
-Chin-Lee, az Elveszett Birodalom zentia védőszentje

A lehetséges válaszok közül kell választani egyet, ha jól tippeltél, a jutalmad egy smaragd. A Minó király megölése után 3 perc van rákattintani Iradelre. 3 perc után továbbít mindenkit a szintről a következő szintre. Akinek nincs belépője, azt nem viszi tovább a negyedik szintre, és az a jutalom smaragdért sem tud tippelni.
Ha nincs nálad a Mágikus pikkely, akkor elveszíted a lehetőséget az ajándék Smaragd szerzésére. Mindenképp úgy kattints Iradelre, hogy a birtokodban van a belépő, ha ez a választási lehetőség után kerül hozzád, akkor többet nem tudsz már tippelni.

  • Negyedik szint: Minden bent lévő mobot meg kell ölni, és azok egy tükördarabot Tükördarab.jpgdobnak. Ezt kell ráhúzni a teremben lévő törött tükörre. Egy teremnyi mob egy tükördarabot dob, ha 6 darabotot ráhúztok a tükörre, akkor az összeáll, és a következő szintre léphettek.
  • Ötödik szint: A teremben lévő kígyó totemet kell szétütni, ami Pikkelyes ládát Láda.jpg dob, abból lehet nyitni Hamis levelet Hamis levél.jpg és Naga királynő levelétNaga királynő levele.jpg. A naga királynő levelét kell ráhúzni a teremben található Naga kútra, ha ez megvan, minden bent lévő játékos a következő szintre jut.

A következő szintre lépéssel elveszi mindenkitől a ládát, felesleges kiütni többet, nem tudjátok elvinni a runról. A hamis levél is eltűnik 1 perc után.

  • Hatodik szint: Itt már csak annyi a feladat, hogy a bent lévő összes mobot meg kell ölni. A teremben található Wildar tábornok, Eormenor parancsnok, és Naga királynő. Mindegyik boss dob ládát, ha megöltetek minden mobot, akkor megjelenik a Sárkány isten küldötte, és felvehetitek a jutalmat, illetve megkapjátok a run után járó 2% EXP-t.

A Naga királynő megölése után minden maradék mob meghal, így ajánlatos azt megölni utoljára!

Vissza

A lap eredeti címe: „/index.php?title=Naga_run&oldid=12711
Személyes eszközök