Piactér

A Mt2Mester Wiki wikiből

Tartalomjegyzék

Piactér

A piactér elérhető a játékban és a weboldalon is, így bármikor bárhonnan meg tudod tekinteni az aktuális kínálatot anélkül, hogy a játékba be kellene lépned, és akár vásárolhatsz is, ha rendelkezel elegendő elhelyezett aranyrúddal a vásárláshoz. Lejjebb görgetve láthatjátok a leírást a piactér működéséről.

Weboldalon itt érhetitek el a Piacteret:

Web piactér.jpg

Minden eladásra szánt felszerelés optja látható, illetve a lejárós tárgyak hátralévő ideje is, csalás kizárva, nem zsákbamacska, hogy mit vesztek meg.

Minden birodalom map1-en található az Aukciós ház vezető mellett a Piactér vezető, nála lehet behelyezni a piactérre a tárgyakat, és elhelyezni a vásárláshoz szükséges aranyrudat.
Az eladásra szánt tárgyat csak rá kell húzni, és az bekerül egy polcra. Ha aranyrudat szeretnél betenni, azt is csak rá kell húzni,

és kiírja, mennyit tettél be.

Polcrahelyez.jpg Rúd hozzáad.jpg

A polcra maximum 20 tárgyat lehet egyszerre kihelyezni, ha megtelt, azt jelezni fogja a Piactér vezető. Arany rúdból maximum 9000 a betehető mennyiség, ennél többet nem fog engedni.

Telepolc.jpg Rúd tele.jpg

A kis térkép alatt található a Piactér gomb.jpg gomb, erre kattintva lehet belépni a piactérre, és eladásra kihelyezni a polcra tett tárgyakat, vagy vásárolni a kint lévő felszerelésekből.

A piactérre belépve választhattok, hogy Sé gomb.jpg-ért, vagy Yang gomb.jpg-ért(aranyrúdért) kívánjátok-e eladni a tárgyakat.

Tárgyak eladása Sárkányérméért:

2.jpg

Az Eladás.jpg gombra kattintva lépsz tovább, hogy a polcra helyezett tárgyakat kitedd a piacra.

3.jpg

A kiválasztott tárgyat 50SÉ-ért lehet kitenni a piacra, ez a számládról levonásra kerül.

5.jpg

Tárgyak eladása yangért (aranyrúdért)

6.jpg

Ha megadtad az árát, akkor a Kihelyez gomb.jpg gombra kattintva teszed ki a piacra.
Akár SÉ-ért, akár Yangért adod el, azt meg kell még erősíteni, hogy biztos el akarod-e adni.

7.jpg

Ha Sárkányérméért adod el a tárgyadat, akkor 9%-al drágábban kerül ki a piacra, ez a kereskedőház jutaléka az eladásért.
A Vis szaad gomb.jpg gombbal veheted le a polcról a tárgyat, ilyenkor az az item shop raktáradba kerül.


Ha kitetted a piacra a tárgyat, akkor kapsz egy üzenetet. Itt választhatsz, hogy másik tárgyat is kiteszel, vagy visszaléphetsz a főmenübe.

8.jpg

Tárgyak vásárlása

Tárgyak vásárlása Sé gomb.jpg-ért, vagy Yang gomb.jpg-ért (aranyrúdért)
A vásárlás ugyanúgy a főmenüben kezdődik, kiválasztod a kategóriát, és a bal oldalon lévő listában tudsz válogatni a felszerelések és egyéb tárgyak között.

3.jpg

Bal oldalon kereső funkció van, amit a kategória kiválasztása után lehet használni:

Kereső.jpg

Lehetőség van "Tárgy" "Idő" és "Ár" szerinti rendezésre is, csak kattintás a feliratra, és máris a kívánt módban rendezi a listát:

Rendezés.jpg

Ha megvásárolsz egy itemet, amihez elegendő aranyrúddal vagy SÉ-vel rendelkezel, akkor jelezni fogja a sikeres vásárlást, és már mehetsz is a szerzeményedért az item shop raktárba.

Sikeres vásárlás.jpg

Ha nincs elegendő helyed, azt is jelzi:

Nincshely.jpg

Tranzakciók

Az eladásra kitett tárgy 72 órát lehet kint, amit jelez is, hogy mennyi van még hátra belőle, ezt akár a piacon is meg lehet nézni, akár a Tranzakciók gomb.jpg menüben is, ahol lehetőség van visszavonni az eladást is.

Tranzakciók menü:

Tranzakciók.jpg

A tőled megvásárolt tárgy ára az item shop raktárba kerül. Ha nincs már elegendő helyed, akkor sem fog elveszni a kitett tárgy ellenértéke, azt be lehet gyűjteni akkor, ha felszabadult hely az item shop raktárban.

Arany begyűjtése.jpg

Ha letelik a 72 óra, és nem vették meg a tárgyadat, az bekerül az item shop raktáradba. Ha nincs elegendő helyed, akkor ugyanaz a lehetőség, kiüríted a raktárat, és a tárgy begyűjtése funkciót használhatod.

A Rúd visszavétel gomb.jpg gomb használatával az elhelyezett rúdjaidat kapod vissza, ez is az item shop raktáradba kerül.

Rúd visszavétel.jpg

Ha nincs elegendő hely, akkor nem ad vissza semmit! Csak az összes bent lévő rudat tudod kivenni egyszerre!

Nincshelyrúdnak.jpg

Vissza

A lap eredeti címe: „/index.php?title=Piact%C3%A9r&oldid=12746
Személyes eszközök