Support: Gyakran Ismételt Kérdések

A Mt2Mester Wiki wikiből

Tartalomjegyzék

A supportról általában!

A supporton, csak és kizárólag azzal a számlával (account-tal) tudunk foglalkozni amiről írtál, és csak arra az e-mail címre tudunk válaszolni, ami a számládhoz hozzá tartozik! Nem fogadunk el olyan kifogást, hogy "nem tudom a másik accountom e-mail címét, és azért írok erről" stb... Mindig és csak is, az aktuális szóban forgó accounttal, amiről írtál, tudunk foglalkozni.

Elfelejtetted a felhasználói jelszavadat vagy gondod támadt az aktiváló e-maillel?

Felhasználónévvel és e-mail címeddel a Főoldalon tudsz új jelszót illetve aktiváló emailt kérni a felhasználói fiókodhoz! A "Bejelentkezés" alatt keresd az: " Elfelejtett jelszó és aktiváló email" gombot. Itt add meg felhasználóneved és e-mail címed. A rendszer kiküld egy levelet, az abban leírt utasításokat követve le tudod cserélni a jelszavadat/aktiválni tudod a regisztrációdat. Jelszó emlékeztetőnél javasolt egy új jelszót megadni, ne a régit állítsátok vissza biztonsági okok miatt. Ha többször is kérsz jelszó emlékeztetőt, akkor mindig a legutolsó e-mailben lévő link az, ami használható. A korábban lekértek már nem érvényesek. Várd meg, amíg megérkezik a legutoljára kért emlékeztető is és azzal fogsz tudni új jelszót kérni, amit aztán a weboldalon bejelentkezve a Beállítások menüpontnál meg tudsz változtatni. Ingyenes email szolgáltatók, szeretik a SPAM mappába tenni a leveleinket, nézz be oda is, ha nem érkezik meg a levelünk.

Hogyan tudom elindítani a játékot?

A letöltések menüben le kell töltened a .NET Framework 3.5 és az Mt2Mester Klienst. Mindkettőt fel kell telepíteni. Az Mt2Mester klienst célszerű a C: meghajtóra a gyökérbe egy Mt2Mester mappába tenni, nem az asztalra és nem máshová. A játék ugyanis nem indul ha a mappa neve vagy elérési útvonala ékezeteket tartalmaz. (éáőüöóűú) Ezek után az mt2mester.exe-re kattintva már kezdődhet is a kaland.

Új Felhasználói jelszót szeretnék, mit tegyek?

Lépj be a weboldalon a felhasználóneveddel és a régi jelszavaddal. A Beállítások menüpontban tudod módosítani a Felhasználói jelszavad és a Törlőkódod is!

FONTOS!: 1. Sajnos mostanában elszaporodtak a karakter feltörések, aminek az oka hogy felelőtlenül kiadjátok más playereknek ,hamis GM-eknek a jelszavatokat! NE TEGYÉTEK![GM],[SGM],[GA], [SA] SOHA NEM KÉR FELHASZNÁLÓ NEVET ÉS JELSZÓT TŐLETEK!!!! HA MÉGIS KÉR VALAKI TŐLETEK AZ CSALÓ ÉS JELENTSÉTEK KÉPFELTÖLTÉSSEL! Minden játékos titokban kell tartsa a felhasználói fiók adatait. Az Mt2Mester Csapat sosem fog kérni tőled adatokat a felhasználói fiókodról vagy az ahhoz tartozó jelszóról. Valós vagy "Ál" GM-nek, SGM-nek vagy GA-nak a jelszavadat megadni SZIGORÚAN TILOS, bármilyen "ürüggyel" is kéri azt tőled, bármivel is fenyeget! ( Ennek értelmében NINCS Acc átadás az Mt2Mester-ben! )

2. Nem tudsz törölni 70. szint feletti karaktert! Ezért jól gondold meg, hogy az esetleg félreszerkesztett karaktert még időben töröld a fiókodból!

E-mail cím csere, lehetséges?

NEM. Csak regiszrált e-mail címre küldünk ki kódokat, a feltörések és lopások elkerülése végett. Ez az egyetlen mód, hogy beazonosíthassuk ki a jogos tulajdonos. Mindenkinek vigyáznia kell az e-mail címére. Nem fogadjuk el a " feltörték az e-mail címem" történetet. A papír és a toll létezik, mindenki jegyezze fel a belépési kódjait és tárolja titkos helyen.

Megadtam a belépési kódjaimat, eltüntek a cuccaim!

Felhasználói fiókhoz belépni, csak felhasználónév és jelszó birtokában lehet. A szerveren is kódolt formában létezik csak a jelszó, tehát még a Team sem tudja megmondani neked mi a jelszavad. Hogy értsd, a jelszavad (pl. ananasz123) így néz ki: *A60B1AA0B0AA484E78B5D836D8617B951CBC69DD Kizárólag úgy tudnak belépni a felhasználói fiókodba, ha megadod nekik a felhasználóneved és a jelszavad! Ezt megnézheti valami ismerős is, aki épp nálad jár, vagy elkérheti a játékban is egy ál-GM, vagy fellépsz egy weboldalra, ahol yang hacket, ingyen SÉ-t, ingyen king vértet, vagy hasonlókat kínálgatnak. Az egész csak arra megy ki, hogy ott megadd a felhasználóneved és a jelszavad. Az oldal loggolja a beírtakat, és a hackerünk 10 perc múlva már vígan pakolja kifelé a cuccokat a raktáradból. Ez nem a mi hibánk! Nem tudunk helyetted okos lenni és nem tudjuk helyetted titokban tartani a kódjaidat! Ez mind a te felelősséged! Ennek megfelelően: Ellopott tárgyakat nem áll módunkban pótolni! Kérlek fordíts nagyobb figyelmet a felhasználóneved és jelszavad védelmedre!

Felhasználói fiókot cserélünk,eladunk, lehetséges?

Az Mt2Mesteren nincs karakter adás-vétel. Ennek megfelelően ha mégis ilyet teszel, azt saját felelősségere teszed. A Team semmiféle garanciát, nyomozást az eltűnt tárgyak után, vagy kártérítést nem fog adni a szabálytalanságod miatt!

Szabályzat https://forum.mt2mester.hu/index.php?topic=563.0

7.b. Felhasználói Fiókok és tárgyak eladása

  • Felhasználói fiók és játékbeli tárgyak vagy fizetőeszköz (yang) valós pénzért történő eladása TILOS.
  • Más számára történő SÉ rendelés (esetleges ellenszolgáltatás fejében) NEM tilos; ám az ezzel kapcsolatos visszaélésekért az Mt2Mester csapat semmilyen felelősséget nem vállal.

Hogy világos legyen: Akivel cserélsz, még ha jó üzletnek is tűnik egy nagyobb karakter átvétele, vár 4-5 napot, megvárja amíg minden jó tárgyad erre átpakolod. Ezután kér egy új jelszót és vígan pakolja ki a jó felszerelésed, a saját számlájáról. Neked minden tárgyad elveszett, őt pedig karakter kereskedelem miatt véglegesen bannolni fogjuk.

Kérem a fent leírtak tudomásulvételét!

SMS feltöltéssel hiba!

A gyors ügyintézéshez a következő kérdésekre válaszolj leveledben:

Mikor küldted az sms-t?

Milyen telefonszámról küldted az sms-t?

Mi volt az sms tartalma?

Kaptál-e vissza sms-ben feltöltőkódot?

Ha igen, mi volt a kód?

Itemshopban speciális tárgyat vettem, hogy jutok hozzá?

A speciális tárgyak, dupla yang dobási esély, tolvaj kesztyű, TP gyűrű stb. Autómatikusan hozzáadódik a fiókodhoz, az egy accounton lévő összes karaktered meg fogja kapni a bónuszt. A bal felső sarokban tudod nyomon követni a működésüket és a lejárati idejüket, ha beléptél a játékba. Tehát vásárlás után újra kell indítanod a játékot!

Mit tegyek ha ezt kapom a válasz sms-ben:
"Jelen szolgáltatás ékezetes szöveget és bináris üzenetet nem támogat. Kérjük, ellenőrizze, majd ismételje meg kérését!"

A bináris kódolás miatt visszautasított SMS el sem jut az emelt díjas szolgáltatóig, így nem terheli az emelt díj összege. A telefon készüléket úgy kellene beállítani hogy ne bináris kódolással küldje az SMS-t. Ha nem sikerül a beállítás akkor be kellene menni a szolgáltatóhoz (T-mobile, Vodafone, vagy Pannon) és elmondani, hogy ilyen emelt díjas telefonszámra nem tud küldeni üzeneteket és ilyen válasz SMS-t kap. Ilyenkor beállítják a készülékét és aztán működik a küldés.

A rendszer nem találja az mt2mester.bin file-t, mit tegyek?

Akinek azt a hibát jelzi, a program indításakor, hogy nem található az mt2client.bin file, annak a következőképp kell tennie!

1. lépés: Megnézni az útvonalat amit a kis ablak kiad hibaüzenetként! Ha az útvonal valamelyik mappájában szerepel ékezetes betű (öüóőúéáű) valamelyike, akkor kapjátok ezt a hibaüzenetet! 2. lépés: Újra feltelepíteni a programot, vagy kicsomagolni, egy olyan helyre, aminek az útvonalában nincs ékezetes betű! Példák:

  • Helyes útvonal: c:\pistike\mt2mester
  • Helyes útvonal: d:\jatekok\mt2mester
  • Helyes útvonal: e:\mt2m
  • Helytelen útvonal: c:\pistikejátékai\mt2mester
  • Helytelen útvonal: d:\játékok\mt2mester
  • Helytelen útvonal: e:\games\mt2mesterjátékom

Hogyan rakjunk fel képet?

Nyomjuk meg a ˝Print Screen˝ gombot (az én billentyűzetemen : jobb felső sarok) és ez abban a pillanatban egy képet készít, amit az Mt2Mester screenshot mappába ment el. Nyissunk meg 1 képfeltöltő weboldalt pl: képfeltöltés.hu Az oldalon van 1 tallózó gomb (Browse avagy tallózás) kattinsunk rá és keressük meg a kívánt képet. Majd nyomjuk meg az Upload avagy feltöltés-t. Várjuk meg amíg feltölti (az úgy kb 15-30 mp) A feltöltött kép linkjét pedig küld el a supportra egy kis magyarázattal.

Vissza

Személyes eszközök