Wu-Zhein run

A Mt2Mester Wiki wikiből

Wu Zhein run

A Wu-Zhein hadúrhoz való belépéshez a kritérium, hogy az adott csoportban minimum 3 játékos tartózkodjon, és mindenkinél legyen legalább egy zentia relikvia! A beléptetést az Elveszett birodalom végén levő Zentia krónikás NPC végzi. Miután a csoport minden kritériumnak megfelelt, és odaállt a Zenti Krónikás elé, a csoport vezető rákattint, elindítja a beléptető folyamatot!

Miután a csoport elteleportálódott egy köztes, úgynevezett ellenőrző pályán találjátok magatokat, ahol nem tudtok mozogni, itt 45 másodpercig további ellenőrzés folyik, hogy minden játékos eljutott-e eddig a pontig, mindenkinél van-e relikvia, stb... Itt nem kell semmit tenni, csak várni 10 vagy 45 másodpercet! 10 másodpercet abban az esetben, ha a csoport megfelelt minden kritériumnak, ilyenkor tovább teleportáljuk őket a végső hadszíntérre, 45 másodpercet abban az esetben, ha valakinél még sincs relikvia, vagy nem jutott el idáig legalább 5 ember, ebben az esetben pedig vissza a Zentia Krónikás elé (Ilyen esetben nem vesznek el a Zentia Relikviák)! A végső csatatéren egy Idéző NPC-t találtok, amit csak is kizárólag a csoport vezető tud használni!

Ezzel az NPC-vel tudjátok elkezdeni a csatát.
A csata több szintből tevődik össze!


  • Az első szinten Wu-Zhein csatlósait találjátok, ahol a továbbjutáshoz szükséges egy kis összjáték és gondolkozás, nem elég csak ölni, figyelni kell mit öltök és mikor (Ezekben segítséget nyújtanak a szövegek, amik minden szint kezdetekor megjelennek a chat sorban!)


  • A második szinten, Wu-Zhein udvari bolondja a Játékmester vár benneteket, akinél a tovább jutás csak akkor lehetséges, ha eltaláljuk az általa kitalált számot 1 és 100 között! Attól függően, hogy hány lépésből találjátok el Játékmester által gondolt számot, annyi büntető metint kaptok. Tovább jutás csak akkor lehetséges, ha az összes metint elpusztítottátok!


  • A harmadik szinten Thebun Lanue az ördögi boszorkány vár benneteket, akit Wu-Zhein hadúr maga küldött, a megállításotokra! A tovább jutás egyszerű, meg kell ölni Thebun Lanuet!


  • A negyedik szinten 5 db Wu-Zhein szobor vár benneteket, és Wu-Zhein elit katonái, akik folyamatos megölésével kulcsköveket kell gyűjtenünk és a kulcskövek segítségével megsemmisíteni a szobrokat (rá kell húzni a kulcskövet a szoborra)! A továbbjutás az összes szobor megsemmisítésével lehetséges!


  • Az ötödik szinten vár benneteket Wu-Zhein hadúr, de nem egyedül! Tanács: először semmisítsétek meg a csatlósait, és a végén foglalkozzatok csak Wu-Zheinnel!


Wu-Zhein hadúr megölésével leszáll közénk a Sárkány Isten küldötte és megjutalmaz mindenkit 1 lélekponttal amit aztán a városban levő Utazó Mágusnál tudtok elkölteni! A Sárkány Isten küldötte mindenkit a saját map-1-ére teleportál vissza!!!!

FONTOS! MINDEN SIKERES RUN UTÁN A CSOPORTOT OSZLATNI KELL, ÉS ÚJ CSOPORTOT CSINÁLNI, KÜLÖNBEN NEM FOG LÉLEKPONTOT ADNI!

Vissza

A lap eredeti címe: „/index.php?title=Wu-Zhein_run&oldid=12741
Személyes eszközök